img

Monipuolinen valikoima

Artemiian tuotteet on valittu huolella. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita vaatteita, asusteita ja lahjatavaroita, joista on iloa pitkään. Tuotevalikoimamme elää kysynnän mukaan, mutta monet hyväksi havaitut merkit ovat olleet valikoimissamme vuosia. Marimekko on luonnollisesti tärkeä osa valikoimaamme.Olemme myös suunnitelleet Artemiian oman ARMI-malliston, jossa  on sesongin mukaan vaihtuvia tuotteita sekä jatkuvasti  tarjolla olevia kestosuosikkeja. 

Laadukkaat merkit ja osaava henkilökunta takaavat onnistuneet ostokset ja mukavan irtioton arjesta, oli tarpeesi sitten mukava kotiasu, näyttävä juhlapuku tai jotain siltä väliltä. Olemme valinneet tuotemerkkejä, joista löytyy monipuolisesti vaatteita ja asusteita niin vapaa-aikaan kuin työ- ja juhlapukeutumiseen. Olipa tyylisi sporttinen, klassinen, romanttinen tai pelkistetty löydät meiltä vaatteita moneen makuun ja kaikenkokoisille. Molemmissa liikkeissämme palvelee vahvalla ammattitaidolla ja iloisella asenteella osaava henkilökuntamme. He auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivat asuvalinnat, joissa viihdyt.

img
img

Trendikästä ja tyylikästä arkeen

Ketjuista poiketen olemme voineet muokata valikoimamme juuri sinun toiveitasi kuunnellen. Valikoimastamme löytyvät vaatteet pienille ja isoille, pitkille ja lyhyille. Meiltä löydät laadukkaita ja kauniita käyttövaatteita, unohtamatta kuitenkaan trendejä. Mallistomme ovat ajattomia ja sopivat kaiken ikäisille naisille.

Vaatteemme on helppo yhdistää moniin asukokonaisuuksiin. Naisellista, rentoa, tyylikästä, trendikästä - mitä milloinkin tarvitset. Autamme sinua mielellämme löytämään juuri oikean tuotteen. Meiltä saat myös ideoita pukeutumiseen ja kerromme lisää tuotemerkeistä!

img

Kauniina juhlaan

Juhlavaatevalikoimamme pitää sisällään uusimmat trendit ja ajattomat klassikot. Tuomme valikoimiimme säännöllisesti myös uusia tuotemerkkejä. Meiltä löydät juhlavaatteet, jotka sopivat moniin eri tilanteisiin. Tule tutustumaan upeisiin bleisereihin, housuihin, ihaniin mekkoihin, puseroihin ja hameisiin. Voit täydentää juhla-asusi myös sopivin asustein, autamme sinua valitsemaan kokonaisuuteen sopivat korut, kengät ja laukun. Valikoimistamme löydät itsellesi trendikkäät ja tyylikkäät vaatteet sekä asusteet, joilla erotut positiivisesti joukosta!

img
img
img

Kengät ja asusteet

Meiltä löydät myös hyvän valikoiman kenkiä arkeen ja juhlaan. Kenkävalikoimamme tuotemerkeissä luotamme laadukkaisiin merkkeihin. Valikoimamme koostuu tennareista, kävelykengistä, nilkkureista ja juhlakengistä.

Katseenkerääjänä toimii upea laukku! Nappaa mukaan suuri nahkalaukku tai pieni iltapussukka. Meillä on laaja valikoima erilaisia laukkuja, huiveja ja muita asusteita asukokonaisuuttasi piristämään. Koruvalikoimaamme valitsemme laadukkaita merkkejä ja esimerkiksi kotimaiset puukorut ovat asiakkaidemme kestosuosikkeja. Huivivalikoimamme elää sesonkien mukaan. Talvella voit kietoutua lämmittävään villahuiviin ja kesällä leikitellä värikkäillä huiveilla asusi mukaan.

img
img

Lapsille

Valikoimastamme löydät laadukkaat asut ja lahjatuotteet myös perheen pienimmille. Meiltä saat tuotteita mm. tuotemerkeiltä:  Marimekko, Metsola, Gant ja Done By Deer. 

banner1

Tilaa uutiskirjeemme!