img

Ompelupalvelu

Tilaa kauttamme ammattitaidolla toteutetut tilaustyöt Marimekon kankaista. Ompelupalvelumme toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaan tyynynpäälliset, verhot, kapat, pöytäliinat, kaitaliinat ja tikatut torkku-, ja päiväpeitot.

img
img

Liikelahjat

Olemme mielellämme ideoimassa sopivia liikelahjoja niin työntekijöillenne kuin yhteistyökumppaneillekin. Paketoimme tuotteet kauniisti toivomallanne tavalla. Ideoidaan yhdessä liikelahjat joista tykätään!

img

Lahjakortit

Artemiian lahjakortti on aina mainio lahjaidea! Voit käyttää lahjakortin kummassa tahansa liikkeessämme eikä siinä ole määritettyä voimassaoloaikaa. Voit käyttää lahjakorttisi silloin kun haluat, eikä lahjakorttia tarvitse käyttää kerralla.

img
img
img

Muoti-illat

Muoti-illoissamme saat kuulla viimeisimmät kuulumiset muotirintamalta ja pääset hyödyntämään illan hyvät tarjoukset. Järjestämme molemmissa liikkeissämme yksityisiä shoppailuiltoja, joka tarjoaa mukavan tavan sovittaa vaatteita rauhassa tutulla noin kymmenen henkilön porukalla. Kokoa oma porukkasi ja nauti yksityisestä shoppailuhetkestä pienen purtavan kera. Kuulet samalla parhaat vinkit kauden pukeutumiseen, näet värit ja trendit!

Kysy lisää!

img

Kanta-asiakkaat

Artemiian kanta-asiakkuus kannattaa. Kanta-asiakkaanamme saat sähköpostitse tietoa uutuuksista ja tarjouksistamme ja vain kanta-asiakkaillemme suunnatuista tarjouksista ja tapahtumista! Voit liittyä kanta-asiakkaaksemme tilaamalla uutiskirjeemme tai antamalla yhteystietosi myymäläämme.

BONUSKORTTI

Molemmissa liikkeissämme on käytössä bonuskortti, johon voit kerätä leimoja normaalihintaisista ostoksistasi. Kun olet saanut kerättyä 8 leimaa, toimii kortti 30€ arvoisena lahjakorttina. Bonuskortin käyttö ei edellytä kanta-asiakkuutta.

img
img

Työvaatteet

Meiltä löydät myös laadukkaat ja toimivat työasut.  Ota yhteyttä ja suunnitellaan toimivat ja kauniit työasut yrityksellenne.

img
img

Tuotetilaukset

Meiltä voit myös varata ja tilata tuotteita. Kätevimmin tilaus hoituu soittamalla meille, jolloin voimme kertoa enemmän vaihtoehdoista ja mikä tärkeintä, kertoa kokomerkinnöistä kyseisissä tuotteissa.
Pyrimme aina siihen, että tuote on kerralla asiakkaalle sopiva, koska näin vältymme kumpikin turhalta työltä sekä kustannuksilta.
Jos tuote ei asiakkaalle sovi, on asiakkaan ilmoitettava siitä meille pikinmiten. Sovimme tuotteen vaihdon tai palautuksen.

banner1

Tilaa uutiskirjeemme!